Welke datingsite past het best bij jouw?

Welke datingsite past het best bij jouw?

Een date vinden via een online datingsite is lang niet zo taboe meer als het vroeger was. Steeds meer mensen staan ervoor open om via deze weg andere te leren kennen en het is helemaal niet zo gek meer om online een connectie te vinden die wel kan openbloeien tot een mooie relatie. Hieronder vind je drie van de meest populaire datingsites in België, zodat je beter kan kiezen welke het beste bij jou past.

  1. Parship

Parship is een website die zich wil typeren als de ideale plek om een serieuze relatie aan te gaan. Sommige andere datingssites en vooral veel datingsapps zijn meer gericht op spannende avondjes of speelse dates. Parship wil juist dat mensen deze site gebruiken om te zoeken naar langdurige relaties. Je registreert eenvoudig je profiel en word aan de hand van je interesses en persoonlijkheid automatisch gematched met een aantal andere. Alle profielen worden door Parship geverifieerd, dus er is geen kans op oplichting. Parship kan enkel gebruikt worden tegen betaling: hoewel het registreren gratis is kan je pas andere mensen beginnen te contacteren als je een lidmaatschap hebt. Dit betekent wel dat er enkel mensen die echt willen investeren in een serieuze relatie op de site zitten.

  1. Meetic

Meetic is in veel opzichten vergelijkbaar met Parship. Ook deze datingsite richt zich vooral op mensen die een serieuze relatie zoeken. Na het aanmaken van je profiel, krijg je een paar matches per dag maar kan je ook op zoek gaan naar mensen door je eigen zoekinstellingen te kiezen. Een voordeel van Meetic is dat je niet moet betalen om van deze datingsite gebruik te maken. Met een gratis profiel kan je gewoon berichtjes heen en weer sturen, zolang jij en de persoon waarmee je praat wederzijds elkaar profiel geliked hebben. Om te zien wie jou profiel liked of om naar eender wie berichten te sturen, moet je wel betalen.

  1. Match4Me

Macth4Me heeft een specifiek doelpubliek, namelijk jonge mensen met een hogere opleiding. Aangezien singles die zelf aan de hogeschool of universiteit hebben gezeten vaak opzoek zijn naar partners van een gelijkaardig niveau. Net als de twee andere sites op deze lijst, heeft Match4Me een gratis lidmaatschap met een aantal basisfuncties zoals gematched worden en enkele berichten sturen. Maar wil je ten volle gebruik maken van de site, dan moet je hiervoor betalen. Hoewel Match4Me een zeer specifiek doelpubliek heeft, is het een erg actieve website waar veel succesverhalen uitgroeien. Dus zeker de moeite waard.

© Pexels.com

Buiten deze sites zijn er natuurlijk nog talloze andere sites en apps die het proberen waard zijn. Online een date vinden was nog nooit zo makkelijk en aangezien meer mensen dan ooit het een kans willen geven, is de kans op slagen ook des te groter.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *