Kom tot rust in een luxe Wellness Resort: wat kan je hier allemaal doen?

Kom tot rust in een luxe Wellness Resort: wat kan je hier allemaal doen?

Veel mannen en vrouwen lopen op hun werk nogal vaak op hun tandvlees. Dat is best vervelend, want je moet goed op je strepen staan. De kans bestaat dat je anders jezelf in een burn-out gaat verliezen, en dat is erg vervelend. Als je dus af en toe bewust een welverdiende pauze neemt, dan weet je zeker dat je goed op jezelf let en dat jouw lichaam even kan herstellen en uitrusten van de drukte op het werk.

Een klankschalensessie

Allereerst is een klankschalensessie heerlijk om je geest tot rust te laten komen. Er komen hier allerlei soorten geluiden voorbij, terwijl je zelf op een zachte yogamat ligt met een bijpassend kussentje voor je hoofd. Het is een soort meditatie waarbij je al je gedachtes even stop kan zetten en echt even van het moment zelf kan genieten. Voor veel mensen een essentieel onderdeel van een dagje naar een Wellness Resort!

Zweten in de sauna

Een sauna is een onmisbaar object tijdens een dagje naar de spa. In een sauna kan het behoorlijk heet worden, en het idee erachter is dat je gaat zweten zodat alle slechte stoffen je lichaam kunnen verlaten. Je wordt als het ware ontgiftigd, zodat je er weer met volle kracht tegenaan kan als je weer aan de bak moet op je werk. Het werkt vaak verhelderend voor lichaam en geest. Als kers op de taart kan je dan na afloop in het ijskoude dompelbad springen. Zo voel je je als herboren wanneer je terug bent van je dagje uit!

Heerlijk lunchen en dineren bij een knisperend haardvuur

In veel Wellness Resorts kan je heerlijk eten en drinken. Een lekkere cappuccino met een stukje huisgemaakte appeltaart, of een knapperige tosti met parmaham en biologische ketchup? Alles kan. Geld speelt geen rol, vandaag sta jij in de schijnwerper en doe je alles waar je zin in hebt!

Ontspannen in het bubbelbad

De lekkere warme baden in een Wellness Resort zijn erg populair onder het publiek. Hier kan je lekker in stappen en samen met een vriend of vriendin gezellig kletsen. Maar, als het een stilteruimte is, kan je dit helaas niet doen. De stilte werkt echter ook helend en rustgevend. Zo kan je stoppen met piekeren en jezelf heerlijk gewichtloos voelen in het warme water. De bubbels zorgen voor een lichte vorm van massage op de huid, iets wat veel mensen als bijzonder prettig ervaren.

© Pexels.com

Genieten van een massage

Stress op het werk gaat gepaard met flink wat lichamelijke ongemakken. Stijve spieren of knopen in je rug, dat is voor veel werknemers eerder de regel dan de uitzondering. Een massage in het Wellness Resort kan je hierbij helpen. Hier geven ze jou echt even de aandacht die jij nodig hebt, en zorgen ze ervoor dat jouw spieren ontspannen en alle knopen langzaam uit jouw lichaam verdwijnen. Een fenomenaal gevoel: jij bent een ander mens na terugkomst van het Wellness Resort!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *